Vinter aktiviteter

 

Naturen här i norra Sverige är som en saga under vintern. Kom till gården i Backsjön och få upplevelser du aldrig kommer att glömma. Med alla våra aktiviteter kan vi göra ett program som passar dig. Välkomna!

Hundslädturer

Hundspann är en av de hetaste aktiviteter på Farm Backsjön, för hos oss kommer du att köra släden själv. Vi erbjuder en dags program till flera dagar och du  kan även boka för en musher kurs. Hundarna ser fram emot att se dig och dra dig genom den vita naturen!
Boka här din hundspannstur

 

Snösko vandring

Vandra med snöskor över djup snö genom skogen tillsammans med vår naturguide. Han kan berätta en del om hur man överlever i skogen under vintern och intressant information om regionen.
En intressant trevlig dag i den friska luften! Längden på vandringen kommer att göras så att den passar för hela gruppen.
Boka här för en sportiv dag

 

Isfiske

Pimpelfiske med upp till 1 meter tjock is. Vi tar dig till spännande platser i skogen för att fiska i olika sjöar. För att hålla dig varm gör vi upp eld på isen eller i strand kanten, där det är möjligt att värma sig och att grilla korv. Den fisk som vi fångar kan vi grilla under kvällen tillsammans med fiske berättelser ....
Boka här en dag isfiske

Bygga en igloo

Bygg din egen igloo med snö och sov i den för en natt! Detta kommer att ge dig en verklig nordisk känsla! Innan vi går till sängs avnjuter vi en trevlig måltid i vår grillkåta. Om du har tur kommer norrskenet att göra detta äventyr komplett ... Du får instruktioner på plats.
Boka här för denna erfarenhet