Ett urval av våra sommer aktiviteter

 

Gå ut i naturen är alltid en upplevelse. Här i norra Sverige är luften extra ren och en stor mängd syre i luften, vad du snart kommer att uppleva efter en dag i vår omgivning. Tystnaden och friska luften kommer att få dig som en ny person.
Vill du eller din familj också ha lite action? Här listas några av våra sommer aktiviteter.

All verksamhet kan bokas per dag, 4 till 7 timmar.
Priset är inklusive lunch och guide: 990 sek P.P. per dag, min. 4 pers. (barn upp till 12 år gamla: 450 sek)
För bokning: ring +46 (0) 703474769 eller skicka ett mail info@farmbacksjon.com

Guld vaskning

Det är möjligt att hitta guld i bäckar och åar i skogen nära gården. Otroligt spännande när du vaskar fram svart sand med några glimande bitar ..., du kan inte sluta vaska och vi får dra dig bort för att äta lunch!

Äventyrs fiske

Fiske i olika sjöar i närheten av gården. Olika typer av fisk att fånga som öring, abborre, gädda. Du kan lära dig att rensa fisken och äta din egen fångas fisk efter en aktiv dag.  tillsammans med alla fiske historier ...

Roligt på farmen

För barn är det alltid intressant att hjälpa till på gården med djuren. På Farm Backsjön har vi åsnor, kyckling, katter och hundar.

Åsne puzzle tur

En "puzzle walk" genom skogen där du hittar din väg genom att lösa olika frågor eller roliga uppgifter. En utmaning för hela familjen. En eller två åsnor kommer att hjälpa dig under resan att bära ditt bagage och lunch.
Och bara så att du vet: En åsna är smart!